Even voorstellen, wie is het gezicht achter KLEINE KRIEBELS BABYSHOP?

Hoi hoi, dit ben ik.. Gülsüm

(Spreek de g uit als good in het Engels 'Gül' 'süm')

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Gelukkige vrouw van Beytullah en trotse mama van Alper Kerem (2018), Miraç Efe (2021) en Murat Eray (2023). Ik ben enigst dochter van mijn ouders, een zusje van 2 broers en een zus van een broertje. Tevens ook schoonzus én tante van 4 neefjes en nichtjes, kortom een hele drukke maar gezellige familie!

Tijdens mijn zwangerschap begon mijn zoektocht naar 'iets' waarmee ik mijn echo's nog zichtbaar en voelbaar kon maken. Ik wilde niet alleen een papiertje hebben wat later op de dag werd opgeborgen. Per toeval kwam ik een geborduurde echo tegen op internet en dacht meteen 'Dat wil ik ook!'     

Het gevoel wat de geborduurde echo mij gaf, is onbeschrijflijk. Het papiertje wat wij hadden gekregen was veel meer geworden! Het was ineens zo zichtbaar en tastbaar. Diezelfde beleving wilde ik met alle andere (aanstaande) mama's delen en heb ik Kleine Kriebels Babyshop  opgericht. Mijn zoektocht naar 'tastbaar en zichtbaar' was compleet. Die ene echofoto omgetoverd naar een echolijst gaf mij onwijs veel kriebels naar meer. Na het een kwam het ander en zo ontworp ik speenkoorden, bijtringen en alle andere leukigheidjes die in de webshop staan. Ooit begonnen met een eigen echo, nu een groeiende en bloeiende onderneming!

Al mijn producten zijn met liefde handgemaakt en te personaliseren naar wens. Zo heeft iedereen een uniek en liefdevol cadeau (voor zichzelf).

Wil je meer inspiratie op doen? Volg mij dan op Instagram en Facebook.

Bestellen kan gemakkelijk via deze website, Instagram, Facebook of via de mail. 

Kom je er niet uit, of heb je niet helemaal kunnen vinden wat je zocht? Stuur gerust een bericht en ik help je graag verder.

Heel veel liefs!

© 2020 - 2024 Kleine Kriebels Babyshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel